Praktisch

Doelgroep

De Dag van de Motorrijder is in de eerste plaats bedoeld voor motorrijders, maar ook motorliefhebbers of zij die nog twijfelen over de aankoop van een stalen beest zijn welkom.

Inschrijven

U hoeft zich niet op voorhand in te schrijven. Deelname is gratis. We raden u wel aan om minstens 30 minuten op voorhand aanwezig te zijn als u graag aan het behendigheidsparcours deelneemt. We hanteren hier het principe: wie het eerste komt, het eerste maalt.

De eerste sessie van het behendigheidsparcours begint om 10 uur, u bent welkom vanaf 9u30. De laatste sessie begint om 16 uur.

Komt u met een groep van meer dan 5 motorrijders? Laat ons weten met hoeveel motorrijders en op welke locatie en tijdstip u wenst deel te nemen. Dit is geen garantie op deelname aan een sessie, maar we doen ons best om hier rekening mee te houden.

Waarom deelnemen?

Stippel vrijblijvend een toer uit en kom langs op één van onze locaties

  • U krijgt gratis tips en tricks van professionele motorinstructeurs.
  • U geniet van een gratis technisch nazicht van uw banden en motor.
  • U ontmoet andere motorrijders die dezelfde passie delen.
  • U ontvangt gratis informatie over alles wat met motorrijden te maken heeft.
  • U kan in verschillende motorwinkels terecht voor een nieuwe outfit.

Locaties behendigheidsparcours

Tussen 10 uur en 17 uur kan u op tien locaties in Vlaanderen deelnemen aan het behendigheidsparcours. Kom zeker op tijd, want de plaatsen zijn beperkt!

 

Locaties andere activiteiten

Naast het behendigheidsparcours kan u ook op bepaalde locaties vrijblijvend uw motor en banden laten nakijken of een proefrit maken op enkele testmotoren. Verschillende motorwinkels openen die dag ook hun deuren voor alle motorrijders.

Alle activiteiten en deelnemende motorwinkels in uw buurt vindt u via het kaartje.